Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک نمایندگان ستاد کرونای تهران متشکل از دکترعلیرضا زالی و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمدرسول الله (ص) تهران بزرگ روز شنبه ۳۰ مرداد در راستای تاکید مقام معظم رهبری برای کنترل کرونا به میزبانی سپاه برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست مشترک نمایندگان ستاد کرونای تهران متشکل از علیرضا زالی و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمدرسول الله (ص) تهران بزرگ روز شنبه ۳۰ مرداد در راستای تاکید مقام معظم رهبری برای کنترل کرونا به میزبانی سپاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علیرضا زالی در توضیح برگزاری این نشست و برگزاری طرح سه هفته‌ای مرتبط با آن به سعادت آباد رادیو تهران گفت: با توجه به تجربه خوبی که با همکاری سپاه حضرت محمدرسول الله (ص) تهران بزرگ در طرح شهید سلیمانی داشتیم؛ این بار هم قرار است طرحی سه هفته‌ای در قالب رزمایش با همت سردار حسن زاده در تهران انجام شود. امروز برای آغاز این طرح ۶ راهبر د و ۵۳ تاکتیک تصویب شد و قرار شد مسئولان بهداشتی و نواحی بسیج و سپاه با هم در این طرح همکاری کنند.

وی افزود: اولین راهبرد، افزایش تیراژ واکسیناسیون در تهران، بالا بردن سطوح واکسیناسیون و افزایش نیرو‌ها و شیفت‌های این فرآیند در مراکز تجمیع است. گام‌های بعدی در قالب بیماریابی، شناسایی افراد پر‌خطر و بحث‌های نظارتی و حمایتی است که در روز‌های آینده تاثیر آن را در تهران شاهد خواهیم بود. همینطور ترویج آموزش همگانی در قالب طرح "همیاران سلامت" با حضور نیرو‌های بسیج و سپاه در قالب آموزش همگانی به ویژه در سطح معابر و میادین شهر انجام خواهد شد. این طرح به صورت ایجابی و نه سلبی انجام خواهد شد. پایلوت این طرح در سه روز گذشته با حضور سردار حسن زاده به صورت میدانی در شهر تهران و دانشگاه تهران انجام شد و در روز‌های آینده در تهران به صورت همگانی انجام خواهد شد.

در ادامه این گفتگو سردار حسن‌زاده فرمانده سپاه محمدرسول الله (ص) تهران بزرگ با اشاره بر اینکه این طرح یک هفته است که آغاز شده گفت: این طرح در ۳ روز گذشته به صورت میدانی انجام شد.

وی گفت: افزایش ظرفیت واکسیناسیون در تهران بزرگ از اولویت‌های این طرح است و قرار شده در فاز اول، ظرفیت مراکز تجمیعی و خودرویی تا ۳۵ درصد افزایش یابد. در این مراکز گیت‌ها و تعداد افرادی که واکسن تزریق می‌کنند، بیشتر می‌شود. در فاز دوم، شیفت بعد از ظهر اضافه می‌شود که ظرفیت واکسیناسیون را تا دو برابر افزایش دهد. در بحث‌های نظارتی و مراقبتی و حمایتی به صورت گسترده برنامه ریزی صورت گرفته است. در آموزش عمومی و حمایت‌های مردمی همکاران ما در معابر و مراکز آموزش می‌دهند، توصیه می‌کنند و در موارد لازم تذکر می‌دهند و در صورت لزوم ماسک رایگان به همشهریان می‌دهند.

حسن‌زاده افزود: بسیج ادارات و کارگری و اصناف در رعایت شیوه نامه‌ها تمام تلاش خود را انجام می‌دهند. اگر شیوه نامه‌ها در همکاری با نیرو‌های بسیج و سپاه توسط مردم تا ۸۰ درصد افزایش یافته و رعایت شود؛ شاهد کاهش آمار مبتلایان، بستری‌ها و مرگ و میر خواهیم بود.

وی درباره حمایت از مبتلایان به کرونا گفت: بسته‌های معیشتی برای افراد بیمار در نظر گرفته شده است. پِیک‌های موتوری صلواتی در سطح محلات حاضر هستند و ارزاق و دارو‌های مورد نیاز بیماران را تهیه می‌کنند تا بیماران در سطح شهر حاضر نشوند. با اجرای ۶ راهبرد و ۵۳ راهکار این طرح امیدواریم موفق عمل کنیم. امیدوارم در آینده‌ای نه چندان دور به واسطه اجرای دقیق و فراگیر طرح شهید سلیمانی و همکاری مردم بتوانیم این بیماری را کنترل کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ستاد مشترک سپاه محمد رسول الله علوم پزشکی محمدرسول الله تهران بزرگ سردار حسن حسن زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۸۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین درخشان صبح شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی سالن جلسات هلال احمر استان سمنان ضمن بیان اینکه واکسیناسیون حاجیان حج تمتع از هشتم آغاز و تا بیستم اردیبهشت ادامه دارد، ابراز داشت: برای سال جاری بالغ بر یک هزار حجاج برابر مننژیت واکسینه می‌شوند.

وی انجام این واکسیناسیون را برای حجاج ضروری دانست و افزود: برای ایمنی مسافران سفر حج این اقدام انجام می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان ضمن بیان اینکه متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام باید واکسن را دریافت کنند، ابراز داشت: انجام این واکسیناسیون اجباری است.

درخشان در ادامه تصریح کرد: متقاضیان که طی دو سال گذشته واکسن را تزریق نکردند می‌بایست برای انجام واکسیناسیون اقدامات لازم را انجام دهند.

وی ضمن بیان اینکه یک هزار و ۱۶۰ نفر برای سال جاری از استان سمنان راهی سرزمین وحی می‌شوند، افزود: اعزام این افراد در ۹ کاروان برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 6096187

دیگر خبرها

  • رسول الله (ص) محور وحدت هستند
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • امروز سالروز شهادت مظلومانه امام جعفر صادق (ع)است، صلاله ای پاک از رسول الله
  • امام صادق (ع) حافظ آثار رسول الله برای جهان اسلام بوده است
  • یک هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد